Contact

 

Hair by Mesut

stationsstraat 6a

1521 AE Wormerveer

telefoon

075 612 84 07

whatsapp

+31 6 86 14 37 92

facebook

hair by mesut

instagram

@hairby mesut

 

kapsalon Hair by Mesut werkt zonder afspraak

Locatie

 

Kapsalon Hair by Mesut is erg makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met  je eigen vervoer, of je nou met de auto, op de fiets of op de scooter komt. Onze kapsalon is gelegen pal tegenover het treinstation van Wormerveer op nog geen minuut lopen. De haltes voor bus en trein zijn vrijwel voor onze deur. Als u met de auto komt is het wellicht handig om te weten dat wij beschikken over ruim voldoende en gratis parkeerruimte direct aan de overkant. Daarnaast is de Zaanbocht bij ons om de hoek. Dus als u lekker wilt winkelen of een terrasje wil pakken aan het mooiste stukje van de Zaan, dan bent u meteen in de buurt!

Auto

Onze kapsalon bevindt zich aan de provinciale weg N203 richting Wormerveer. Zowel vanaf de A9 als vanaf de A8 zijn wij snel en makkelijk bereikbaar. Volg de N203 en je treft ons tegenover het station Wormerveer. Naast het station kunt u gratis parkeren.

bus

Buslijn 67 rijdt vanaf de richtingen Krommenie en Wormer richting Wormerveer. Verder rijdt lijn 69 vanaf Zaandam en Krommenie naar Wormerveer en lijn 121 richting Purmerend. De dichtstbijzijnde halte van al deze buslijnen is aan de overkant bij het station van Wormerveer. Hier vindt u de tijden van alle bussen. Hier vindt u alle tijden van de buslijnen die stoppen op het station van Wormerveer.

Trein

Wij zitten recht tegenover het station van Wormerveer  op nog geen minuut lopen. Op station Wormerveer rijden de treinen vanuit de richtingen Uitgeest/ Alkmaar en Amsterdam. Binnen 22 minuten bent u vanuit het centrum van Amsterdam in onze kapsalon.

Dit delen: