[vc_row][vc_column][bunch_featured_service icon=”fa fa-scissors” image=”514″ title=”Over kapsalon Hair by Mesut in Wormerveer” sub_title=”dé kapsalon in Wormerveer speciaal voor jou” btn=”prijslijst” link=”http://hairbymesut.nl/prijslijst” text=”Hair by Mesut is dé kapsalon in Wormerveer. Sinds 2017 zijn wij gevestigd is de Stationsstraat. Dit ligt pal tegenover het treinstation langs de provinciale weg in Wormerveer. Ook het winkelcentrum van Wormerveer is bij ons om de hoek. De Zaanbocht in Wormerveer staat bekend als één van de mooiste stukjes van de Zaan.

Wij knippen zowel dames, heren als kinderen. Dus iedereen is bij ons van harte welkom voor een nieuwe, frisse coupe. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs staat bij ons hoog in het vaandel. Ons is er alles aan gelegen om een bezoek aan Hair by Mesut voor jou een ontspannen ervaring te maken. Wij beschikken zelfs over een massagestoel om het jou naar je zin te maken.

De koffie staat bij ons altijd voor je klaar. Ook voor wijze raad en adviezen kun je altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen.”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bunch_clients image1=”844″ link1=”contact” image2=”845″ image3=”847″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Dit delen: